Stylija

https://stylija.pl/

https://stylija.pl/ - Sukienki na każdą okazję.

Ogólna ocena: 9.5 Opinii: 12

Brytyjska 24/14
577 505 081 Koszalin

Telefon: 577 505 081
Historia ocen z 12 miesięcy
0
0
9.5
10
9.6
9
9
0
0
0
0
0
VII
VIII
IX
X
XI
XII
I
II
III
IV
V
VI
 
Dodaj opinię

Dodano: 09.01.2020 09:32 | MeJamie

Polecam – bardzo duży wybór sukienek, wszystko świetnie się prezentuje, cenowo również bardzo dobrze.

Dodano: 31.12.2019 22:52 | Australian_robin

Mogę polecić, bardzo dobry sklep, odzież w dobrych cenach i bardzo duży wybór produktów.

Dodano: 26.11.2019 22:30 | merc_ed

Super sklep, duży wybór produktów, odzież prezentuje się świetnie, dodatkowo ceny bardzo dobre.

Dodano: 23.11.2019 15:50 | zeroo13

Polecam – sklep bardzo dobrze przygotowany, bardzo dużo różnych produktów w ofercie.

Dodano: 21.11.2019 15:31 | Cameron_co,

Można znaleźć fajne ubrania w rozsądnych cenach, warto tutaj zaglądać, sama też będę wracać.

Dodano: 05.11.2019 11:21 | AnFich35

Można znaleźć dla siebie fajną sukienkę, sklep ma rzeczywiście wiele propozycji również dla starszych kobiet więc chyba każdy znajdzie tutaj dobrą sukienkę.

Dodano: 02.11.2019 14:30 | eGall

Ubrania spośród których każdy znajdzie coś sensownego dla siebie, warto zerknąć jak szukacie sukienek.

Dodano: 25.10.2019 20:40 | blackbird77

Będę wracać do tego sklepu, mają fajne sukienki również takie w klasycznej formie dla osób w średnim wieku i starszych kobiet.

Dodano: 24.09.2019 07:40 | Maxwell_uk

Sukienki wyglądają tak jak na zdjęciach, w sumie byłam zaskoczona, że tak szybko przesyłka do mnie dotarła.

Dodano: 23.09.2019 22:56 | miga

Jak ktoś szuka fajnych produktów odzieżowych w dobrej cenie to może tutaj bez obaw zaglądać.

Dodano: 16.09.2019 22:32 | SmokeyMe

Polecam, przesyłka była szybko, sukienka taka jak na zdjęciach, sklep na pewno godny zainteresowania.

Dodano: 16.09.2019 08:22 | Adam74022

Jak szukacie jakieś fajnej sukienki to warto zerknąć bo do wyboru mają bardzo wiele różnych propozycji.

Statystyki:

Liczba firm: 567 Liczba opinii: 23295

Ostatnio dodane firmy:

 

Ostatnio dodane opinie:

04.06.2020 | 18:38 re_er55 dodał opinię o TOTAL - DECO

Kupiony przeze mnie w tym sklepie wiosenny wianek na drzwi prezentuje się naprawdę rewelacyjnie i...

04.06.2020 | 15:25 Święty dodał opinię o Świat Supli

Zamówiłem i zapłaciłem za białko up your MASS. Okazało się, że nie mają towaru na stanie (na...

 
 
X Zamknij
Ta strona wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych, reklamowych, a przede wszystkim, aby ułatwić korzystanie z naszego serwisu. Możesz je wyłączyć lub zmienić ustawienia służące do obsługi cookies w przeglądarce internetowej. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies. Więcej o plikach cookies tutaj.